mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

Ziua 1: Cluj-Napoca(Plecarea la ora 06.00 dimineata de la SALA SPORTURILOR HORIA DEMIAN ) – Alba-Iulia – Hunedoara (Castelul Huniazilor-Corvinilor)Mănăstirea Hodoş Bodrog – Mănăstirea Gai –Timişoara (Catedrala Mitropolitană cu închinare la moaștele Sf Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș)  –  (cazare la HOTEL);

Ziua 2: MIC DEJUN.  Mănăstirea TimișeniMănăstirea Bocşa Vasiova – Reşiţa (muzeul locomotivelor) – Schitul Mraconia„Decebalus Rex”Cazanele Mari și Mici(opțional și în funcție de timp, croazieră pe Dunăre aprox. 40 lei) – Orşova – HIDROCENTRALA de la PORȚILE de FIER I – muzeul se poate vizita de marți până duminică între 8:00 și 16:00 – Sistemul hidroenergetic Porțile de Fier I a început să se construiască în timpul lui Gheorghe Gheorghiu Dej, mai exact în anul 1964. Lucrările fiind finalizate pe 16 mai 1972, muzeul a fost inaugurat în anul 1976. Hidrocentrala de la Porțile de Fier I este cea mai mare din România, producând 50% din hidroenergia țării. Întreg sistemul Porțile de Fier I este una din cele mai mari construcții hidrotehnice din Europa și cea mai mare de pe Dunăre. Cursul Dunării din zona Porțile de Fier este declarat Sit Natura 2000. În urma formării lacului de acumulare, au fost strămutate 7 localități pe malul sârbesc și 10 localități pe malul românesc – Mănăstirea Sfânta Ana de la ORȘOVA – Băile Herculane(cazare la HOTEL);

Ziua 3: MIC DEJUN. Schitul Piatra Scrisă – Caransebeş  – Biserica Sfântul Nicolae de la DENSUȘ – Mănăstirea Râmeț – Cluj-Napoca.

                             Preţ: 350 lei

Preţul include:                                               

  • Transport cu AUTOCAR  50 locuri
  • 2 cazări la HOTEL (2 sau 3 persoane în cameră)
  • 2 mic dejunuri
  • Ghidaj şi asistenţă religioasă: PR. TOȘA DAN MIHAI

 Prețul nu include:

 – Camera SINGLE 140 LEI

  – taxa de intrare la castelul Corvinilor, 25 lei adulți, 10 lei pensionari, 5 lei studenți(ghidajul 30 ron se împarte la toți membrii grupului).

– taxa de intrare la muzeul Hidrocentralei de la Porțile de Fier I – 10 RON/PERSOANĂ, taxa foto este de 10 lei iar taxa video 30 lei(ghidajul 50 ron se împarte la toți membrii grupului).

Pin It on Pinterest

Share This