mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

 

Ziua 1: Cluj-Napoca(ora 5.45) – Alba Iulia –  Caransebeș – Mănăstirea Călugăra(la doi kilometri de comuna Ciclova Montană, judeţul Caraş-Severin, în inima codrilor seculari ai Banatului de munte, la poalele unei stânci de aproape 1.000 de metri (stânca Rolului), se află Mănăstirea Călugăra. Comoara cea nepreţuită a mănăstirii este icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Această mănăstire a reprezentat de-a lungul vremii un loc de închinare şi bucurie duhovnicească pentru foarte mulţi credincioşi din Episcopia Caransebeşului, fiind considerat cel mai vechi aşezământ monahal din cuprinsul acestei eparhii) – Oravița – Răcășdia – Mănăstirea Buna Vestire de la NERA  – Coronini(cazare pensiune)

Ziua 2: Mic dejun. Mănăstirea Intrarea în biserică a Maicii Domnului de la GORNEA Mănăstirea MRACONIA(după unele mărturii documentare, mănăstirea Mraconia a existat încă de pe la jumatatea secolului al XV-lea. Se crede ca a fost ctitorită în anul 1453 și refacută după anul 1800. Atestată documentar în anul 1453, mănăstirea Mraconia este distrusă în timpul războiului ruso-austro-turc dintre anii 1787 și 1792, fiind refacută și demolată din nou în 1968)  „Decebalus Rex” – Cazanele Mari și Mici(opțional și în funcție de timp, croazieră pe Dunăre aprox. 40 lei) – Mănăstirea SF. ANA de la ORȘOVAMănăstirea VODIȚA – Băile Herculane(cazare la hotel)

Ziua 3: Mic dejun. Mănăstirea PIATRA SCRISĂ – Mănăstirea Sf. Mucenic Pantelimon(Caransebeș) – Mănăstirea TEIUȘ(Caransebeș)Mănăstirea Înălțarea Sfintei Cruci de la Aiud – Cluj-Napoca.                             

Preţ: … lei

Camera SINGLE 130 LEI/PERSOANĂ.

Preţul include:                                                 

  • Transport cu microbus 19 locuri
  • O cazare la pensiune cu mic dejun
  • O cazare la hotel cu mic dejun
  • Ghidaj şi asistenţă religioasă:
  • Prezența la ora 5.45 dimineața la Sala Sporturilor Horia Demian.

Pin It on Pinterest

Share This