mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

Pentru intrarea pe teritoriul Bulgariei este OBLIGATORIU să avem CARTEA de IDENTITATE sau PAȘAPORT.

AVANSUL OBLIGATORIU LA ÎNSCRIERE 250 LEI de PERSOANĂ. 

Ziua 1:(luni) Cluj-Napoca(Plecarea la ora 06.30 dimineața de la SALA SPORTURILOR HORIA DEMIAN din Cluj-Napoca).Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului de la Recea – Mănăstirea Sf. Dimitrie de la Sighișoara  – Mănăstirea Sfântul Gheorghe de la Bunești Mănăstirea Caraiman(cazare).

Ziua 2:(marţi) Mic dejun. Buzău(Catedrala episcopală nouă și veche)Trecerea cu Bacul la Smârdan – Măcin  –Mănăstirea Pogorârea Sfântului Duh – Cocoș(1679) – Basilica Paleocreștină de la Niculițel – Mănăstirea Saon – Mănăstirea Celic Dere – Tulcea(cazare hotel);

Ziua 3:(miercuri) Mic dejun.Tulcea(Acvariul) – croazieră în Delta Dunării(130 RON/persoană – aproximativ 4 – 5 ore cu masa de prânz inclusă)Stațiunea Eforie Nord(cazare hotel) 

Ziua 4:(joi) Mic dejun. Mănăstirea Sfânta Maria Techirghiol –  Trecem în Bulgaria vizită la Castelul Reginei Maria de la BALCIC Stațiunea Eforie Nord(cazare hotel)

Ziua 5:(vineri) Mic dejun. Monumentul Triumfal de la Adamclisi(a fost construit în jurul anului 109, cam în aceeași perioadă cu Columna lui Traian din Forumul de la Roma, monumentul a fost descoperit de Grigore Tocilescu în anul 1882 și a fost reconstituit în anul 1977. Are 39 m înaltime și un diametru al bazei de 38 m) Mănăstirea Sfântul Apostol FilipMănăstirea și Peștera Sfântului Apostol Andrei – Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul LIPNIȚA – Mănăstirea Dervent – trecerea cu bacul la Călărași – Vălenii de Munte(cazare hotel)

Ziua 6:(sâmbătă) Mic dejun. Mănăstirea Suzana – Mănăstirea Cheia – Cluj-Napoca.                    

 Preţ: 780 RON/PERSOANĂ

Supliment la CAMERĂ SINGLE 5 nopți de cazare 300 ron/persoană.

Notă:

Agenția nu se obligă să găsească partaj la cazare pentru persoanele care vor călători singure. Acestea își vor găsi persoană cu care să stea în cameră, vor plăti cameră în regim Single sau vor sta trei persoane în cameră.

*Urcarea și aşezarea în autocar se va face de la a doua banchetă în ordinea înscrierii în lista oficială ca urmare a rezervării locului prin achitarea avansului de 250 ron de persoană, locurile nu se nominalizează.

Preţul include:

  • Transport cu AUTOCAR de 50 locuri.
  • o cazare la mănăstire și 4 cazări la hoteluri cu 5 mic dejunuri
  • Ghidaj şi asistenţă religioasă: 

Prețul nu include:

  • Castelul Reginei Maria de la Balcic(Bulgaria) – 19 leva(53 ron/persoană)

 – cele 2 treceri cu bacul (aproximativ 30 lei de persoană)

– croaziera în Delta Dunării 110 lei/persoană cu masa de prânz.

 – Basilica Paleocreștină de la Niculițel 8 RON de persoană

–  Acvariul din Tulcea 20 lei de persoană/adulți și 10 lei pensionari(cu cuponul de pensie),copii, elevi, studenți 5 lei.

 – Monumentul Triumfal de la Adamclisi 10 ron/adulți și 5 ron/pensionari

NOTĂ: Conform OUG nr. 8/2009, Art. 7 aliniat 3: Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei fapta unității afiliate de a da rest în bani la tichetul de vacanță.

Pin It on Pinterest

Share This