mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

Pentru intrarea pe teritoriul Bulgariei este OBLIGATORIU să avem CARTEA de IDENTITATE sau PAȘAPORT.

AVANSUL OBLIGATORIU LA ÎNSCRIERE 200 LEI de PERSOANĂ. Plata finală între 19 și 23 aprilie 2021.

Ziua 1:(luni) Cluj-Napoca(Plecarea la ora 06.30 dimineața de la SALA SPORTURILOR HORIA DEMIAN din Cluj-Napoca).Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului de la Recea – Mănăstirea Sf. Dimitrie de la Sighișoara  – Mănăstirea Sfântul Gheorghe de la Bunești Mănăstirea Cheia – Mănăstirea Suzana – Vălenii de Munte(cazare pensiune).

Ziua 2:(marţi) Mic dejun. Buzău(Catedrala episcopală nouă și veche) – Brăila –Trecerea cu Bacul la Smârdan – Măcin  –Mănăstirea Pogorârea Sfântului Duh – Cocoș(1679) – Basilica Paleocreștină de la Niculițel – Mănăstirea Saon – Mănăstirea Celic Dere – Tulcea(cazare hotel);

Ziua 3:(miercuri) Mic dejun.Tulcea(Acvariul) – croazieră în Delta Dunării(110 lei /persoană – aproximativ 4 – 5 ore cu masa de prânz inclusă) – Constanța(cazare hotel)

Ziua 4:(joi) Mic dejun. Mănăstirea Sfânta Maria Techirghiol – Trecem în Bulgaria – vizită la Castelul Reginei Maria de la BALCIC http://www.balcic.net/castelul.html ( Între 1913 și 1940, Balcic aparținea de Regatul României împreună cu restul Dobrogei de Sud. În 1940, Cadrilaterul (inclusiv Balcicul) a trecut la bulgari. Construcția a fost ridicată din ordinul Reginei Maria și era reședința de vară și, în același timp, locul preferat al acesteia. În jurul reședinței se află un parc dendrologic imens și o Grădină botanică gestionată de Universitatea din Sofia unică în Europa estică și centrală, datorită imensei colecții de cactuși întinsă pe 1.000 de mp. Suprafaţa totală a grădinii este de 62.000 de mp.– Constanța(cazare hotel)

Ziua 5:(vineri) Mic dejun. Monumentul Triumfal de la Adamclisi(a fost construit în jurul anului 109, cam în aceeași perioadă cu Columna lui Traian din Forumul de la Roma, monumentul a fost descoperit de Grigore Tocilescu în anul 1882 și a fost reconstituit în anul 1977. Are 39 m înaltime și un diametru al bazei de 38 m) Mănăstirea Sfântul Apostol FilipMănăstirea și Peștera Sfântului Apostol Andrei – Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul LIPNIȚA – Mănăstirea Dervent – trecerea cu bacul la Călărași – Mănăstirea Înălțarea Sfintei Cruci de la Caraiman(cazare)

Ziua 6:(sâmbătă) Mic dejun. Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului de la Sinaia – Castelul Peleș – Cluj-Napoca.                    

 Preţ: … RON

Supliment la CAMERĂ SINGLE 5 nopți de cazare … lei/persoană

Notă:

Pentru intrarea pe teritoriul Bulgariei este OBLIGATORIU să avem CARTEA de IDENTITATE sau PAȘAPORT.

Agenția nu se obligă să găsească partaj la cazare pentru persoanele care vor călători singure. Acestea își vor găsi persoană cu care să stea în cameră, vor plăti cameră în regim Single sau vor sta trei persoane în cameră.

*Urcarea și aşezarea în autocar se va face de la a doua banchetă în ordinea înscrierii în lista oficială ca urmare a rezervării locului prin achitarea avansului de 200 ron de persoană, locurile nu se nominalizează.

Preţul include:

  • Transport cu AUTOCAR de 50 locuri.
  • o cazare la mănăstire, o cazare la pensiune și 3 cazări la hoteluri cu 5 mic dejunuri 2 sau (3 persoane în cameră la cerere)
  • Ghidaj şi asistenţă religioasă: PR. RĂDUȚ TACIU ILIE

Prețul nu include:

 – cele 2 treceri cu bacul (aproximativ 30 lei de persoană)

– croaziera în Delta Dunării 110 lei/persoană cu masa de prânz.

 – vizită la castelul Reginei Maria din Bulgaria – Balcic 15 leva(40 RON de persoană)

 – Basilica Paleocreștină de la Niculițel 8 RON de persoană

– Acvariul din Tulcea 20 lei de persoană/adulți și 10 lei pensionari(cu cuponul de pensie),copii, elevi, studenți 5 lei.

 –  Monumentul Triumfal de la Adamclisi 10 ron/adulți și 5 ron/pensionari

NOTĂ: Conform OUG nr. 8/2009, Art. 7 aliniat 3: Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei fapta unității afiliate de a da rest în bani la tichetul de vacanță.

Pin It on Pinterest

Share This