mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

Sfântul Cuvios Grigorie Decapolitul, ale cărui Sfinte Moaște se află așezate spre închinare în biserica mare, ocrotește mănăstirea vâlceană din anul 1497, când evlaviosul ban Barbu Craiovescu le-a așezat în acest loc. Mănăstirea Bistriţa este vestită şi prin faptul că aici s-a înfiinţat prima tiparniţă din Ţara Românească, unde s-a tipărit de către călugărul Macarie, în 1508, Liturghierul (în limba slavonă), prima carte tipărită pe pământ românesc.

Ziua 1: Cluj-Napoca(Plecarea la ora 07.00 de la Sala Sporturilor Horia Demian)Mănăstirea Intrarea în biserică a Maicii Domnului de la TURNU(Participare la Sf. Liturghie în duminica a 26-a după Rusalii)–Mănăstirea Sfânta Treime de la Cozia – Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului de la Ostrov – Mănăstirea Troianu(ANTIM)Horezu(cazare hotel).

 Ziua 2Mic dejun. Mănăstirea Bistrița(Vâlcea)Participare la Sfânta Liturghie cu ocazia hramului, pomenirea Sfântului Cuvios Grigorie Decapolitul(închinare la sfintele moaște ale cuviosului)Mănăstirea ArnotaMănăstirea Adormirea Maicii Domnului de la GovoraCluj-Napoca.

Preţ: … RON/persoană

Preţul include:

  • Transport cu microbus/autocar.
  •  cazare la hotel cu mic dejun
  • Ghidaj şi asistenţă religioasă: 

(Prezența marți la ora 06.45 iar plecarea la ora 07.00 dimineața de la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca)

Pin It on Pinterest

Share This