mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

Sfântul Cuvios Grigorie Decapolitul, ale cărui Sfinte Moaște se află așezate spre închinare în biserica mare, ocrotește mănăstirea vâlceană din anul 1497, când evlaviosul ban Barbu Craiovescu le-a așezat în acest loc. Mănăstirea Bistriţa este vestită şi prin faptul că aici s-a înfiinţat prima tiparniţă din Ţara Românească, unde s-a tipărit de către călugărul Macarie, în 1508, Liturghierul (în limba slavonă), prima carte tipărită pe pământ românesc.

Ziua 1: Cluj-Napoca(Plecarea la ora 07.00 de la Sala Sporturilor Horia Demian)Mănăstirea Intrarea în biserică a Maicii Domnului de la TURNU –Mănăstirea Sfânta Treime de la Cozia – Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului de la Ostrov – Mănăstirea Troianu(ANTIM)–Rm. Vâlcea sau Horezu(cazare hotel/pensiune).

 Ziua 2Mic dejun. Mănăstirea Bistrița(Vâlcea)Participare la Sfânta Liturghie cu ocazia hramului, pomenirea Sfântului Cuvios Grigorie Decapolitul(închinare la sfintele moaște ale cuviosului)Mănăstirea ArnotaMănăstirea Adormirea Maicii Domnului de la GovoraCluj-Napoca.

Preţ: 450 RON/persoană

Preţul include:

  • Transport cu microbus sau autocar.
  •  cazare la hotel cu mic dejun
  • Ghidaj şi asistenţă religioasă:

(Prezența duminică la ora 06.45 iar plecarea la ora 07.00 dimineața de la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca)

Pin It on Pinterest

Share This