mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, prin Centrul de pelerinaje Renașterea, organizează VINERI 13 SEPTEMBRIE 2024 un Pelerinaj la Mănăstirea Prislop cu ocazia SĂRBĂTORII CUVIOSULUI IOAN de la PRISLOP.
Devenită un centru al spiritualității noastre și un reper de neocolit pentru credincioși, Mănăstirea Prislop este locul unde își așteaptă învierea Părintele Arsenie, unul din marii duhovnici ai noștri și una din marile conștiințe eclesiastice care au trăit în țara noastră.
Mărturia acestui om binecuvântat de Dumnezeu se oferă pelerinilor care trec pragul Prislopului ca un exemplu de viață și credință.

  Pelerinajul se va desfășura pe următorul traseu:

  • Prezența la ora 05.45 vineri în 13 SEPTEMBRIE 2024 la Sala Sporturilor Horia Demian și va continua pe traseul:
  • Turda, Aiud, Sebeș,
  • Mănăstirea Prislop – anul 1405(Participare la Sfânta Liturghie săvârșită în sobor de arhierei, preoți și diaconi, rugăciune la mormântul Părintelui Arsenie Boca și vizită la peștera Sfântului Ioan de la Prislop – vieţuitor şi nevoitor în secolele XV-XVI, a cărui peşteră săpată în stâncă, numită şi „Casa Sfântului”, este un loc de pelerinaj pentru credincioşi)
  • Mănăstirea Sfântul Mare Mucenic Dimitrie de la Dumbrava
  • Mănăstirea Mihai Vodă de la Turda
  • Cluj-Napoca.

Preț: … RON

Însoțitor: 

Înscrerile pentru pelerinajele la PRISLOP se vor face la casieria EPISCOPIEI de luni până vineri între orele 8.00 – 16.00.

Pin It on Pinterest

Share This