mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

Capitala Ungariei este locul unde târgul de Crăciun a devenit o traditie de importanță europeana. De la cel mai mic membru al familiei, la cel mai mare, cu toții gasesc aici farmecul sarbatorilor de iarna. Desemnat drept „Cel mai frumos târg din Europa“ de catre Sunday Sun, în anul 2008, Târgul de Craciun de la Budapesta isi propune in fiecare an sa fie unul dintre cele mai importante evenimente ale sarbatorilor de iarna din centrul Europei, atragand pe langa comunitatea proprie si zeci de mii de turisti de pe intregul continent si nu numai. Si nimeni nu pleaca dezamagit de acolo. Targul a devenit o traditie care transforma întampinarea, pregatirea si petrecerea sarbatorilor de iarna intr-un eveniment special pentru toata familia.

Turiștii care merg sa viziteze Târgul de Craciun din Praga au parte de zeci de spectacole și concerte. Foarte multe sunt simfonice sau de colinde si se țin în biserici. 
Târgul de Crăciun de la Viena este unul dintre cele mai cunoscute târguri din lume, anual, mii de turiști venind sa se bucure de Sărbătoarea Craciunului alături de familie.
Ziua I(miercuri) – Plecare din Cluj-Napoca(ora 06.00 dimineața de la SALA SPORTURILOR HORIA DEMIAN) OradeaBudapestatur pietonal al centrului orașului: Palatul Parlamentului, Bastionul Pescarilor, Biserica Sfântul Matias. Vizitarea Târgului de Crăciun. Cazare Budapesta(415 km.)
Ziua II(joi) Mic dejun – Plecare spre Viena, unde vom face un tur panoramic cu autocarul pe celebra Ringstrase (Ringul Vienez), pentru a admira Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturală, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheater și Biserica Votivă(Făgăduinţei). Urmează apoi un tur pietonal, vizitând Piaţa Maria Tereza cu Satul de Crăciun de pe Maria-Theresien Platz şi Catedrala Sfântul Ştefan – Târgul de Craciun de la Stephansplatz. Seara vom vizita Târgul de Crăciun din Piața Primăriei din Viena. Cazare Viena(242 km.)
Ziua III(vineri) Mic dejun. Plecare spre Praga – Privire panoramică asupra Pragăi de lângă Mănăstirea Strahov. Începem apoi turul pietonal în Praga, coborând spre Piața Malastrana, vizitând Biserica Sf. Nicolae, vom traversa apoi Podul Carol (sec. XIV, cel mai mare și mai impunător pod de pe Vltava construit numai din piatră în vremea domniei lui Carol al IV-lea, simbolul prin excelență al Orașului de Aur, lung de peste 500 de metri și având 16 piloni, podul este o adevărată operă de artă unde se reunesc 36 de grupuri statuare deosebite), intrând în Orașul Vechi, ajungând în Piața Vechii Primării cu celebrul Ceas Astronomic (sec. XV), la Biserica Doamnei noastre din Praga – Tyn (secolul al XIV-lea și îmbină atât stilul gotic, cât și pe cel baroc – turnurile bisericii sunt inconfundabile), încheind ziua cu vizitarea Târgului de Crăciun din Piața Orașului Vechi din Praga. Cazare Praga(334 km.)
Ziua IV(sâmbătă) Mic dejun. Plecarea spre Cluj-Napoca, oprindu-ne în Ungaria pentru un popas(opțional de servire a mesei). (937 km)

Preţ: 400 EURO/persoană

Agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care calătoresc singure. Acestea își vor găsi persoană cu care să stea în cameră, vor plăti cameră în regim Single sau vor sta trei persoane în cameră.

*Urcarea și aşezarea în autocar se va face de la a doua banchetă în ordinea înscrierii în lista oficială, ca urmare a rezervării locului prin achitarea avansului de 150 euro/persoană.
*Intrarea pe teritoriile Ungariei, Austriei și Cehiei se face pe baza cărţii de identitate sau a paşaportului.

Preţul include:

  • Transport cu autocar 50 locuri
  • 3 cazări la hoteluri 3*și 4*.
  • trei mic dejunuri
  • Ghidaj și asistenţă religioasă: PR. ȘUTEU LAURENȚIU IOAN – TURDA 

Preţul nu include:

  • Asigurarea medicală în funcție de vârstă …ron(obligatorie).
  • Asigurarea STORNO și MEDICALĂ în funcție de vârstă … ron(opțională).
  • Intrarea la obiectivele turistice, parcările autocarului, taxele hoteliere de noapte aproximativ … euro/persoană.
  • Supliment la camera Single 150 euro(pentru toate cele trei nopți de cazare)

Pin It on Pinterest

Share This