mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

 

Pentru intrarea pe teritoriul Bulgariei este OBLIGATORIU să avem CARTEA de IDENTITATE(NU se acceptă buletinele vechi) sau PAȘAPORT.

AVANSUL OBLIGATORIU LA ÎNSCRIERE 200 LEI de PERSOANĂ.

Ziua 1:(vineri) Cluj-Napoca(Prezența obligatorie la ora 05.45 dimineața la SALA SPORTURILOR HORIA DEMIAN). Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului de la Recea – Mănăstirea Sf. Dimitrie de la Sighișoara  – Mănăstirea Sfântul Ierarh Nicolae de la Cheia(1770) – Mănăstirea Sfântul Ierarh Nicolae Suzana – Vălenii de Munte(cazare pensiune).

Ziua 2:(sâmbătă) Mic dejun. Buzău(Catedrala episcopală nouă și veche, muzeul episcopiei) – Brăila(biserica grecească)Trecerea cu Bacul la Smârdan – Măcin  – Mănăstirea Pogorârea Sfântului Duh – Cocoș(1679) – Basilica Paleocreștină de la Niculițel – Mănăstirea Saon – Mănăstirea Celic Dere – Tulcea(cazare hotel);

Ziua 3:(duminică) Mic dejun.Tulcea(Acvariul) – croazieră în Delta Dunării(aprox. 95 lei – aprox. 4 – 5 ore cu masa de prânz) – Constanța(cazare hotel)

Ziua 4:(luni) Mic dejun. Mănăstirea Sfânta Maria Techirghiol Trecem în Bulgariavizită la Castelul Reginei Maria de la BALCIChttp://www.balcic.net/castelul.html ( Între 1913 și 1940, Balcic aparținea de Regatul României împreună cu restul Dobrogei de Sud. În 1940, Cadrilaterul (inclusiv Balcicul) a trecut la bulgari. Construcția a fost ridicată din ordinul Reginei Maria și era reședința de vară și, în același timp, locul preferat al acesteia. Grădina botanică de la castel este unică în centrul și în estul Europei datorită colecției impresionante de cactuși– cazare Constanța(hotel)

Ziua 5:(marți) Mic dejun. Monumentul Triumfal de la Adamclisi(a fost construit în jurul anului 109, cam în aceeași perioadă cu Columna lui Traian din Forumul de la Roma, monumentul a fost descoperit de Grigore Tocilescu în anul 1882 și a fost reconstituit în anul 1977. Are 39 m înaltime și un diametru al bazei de 38 m) Mănăstirea și Peștera Sfântului Apostol Andrei – Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul LIPNIȚA – Mănăstirea Dervent – trecerea cu bacul la Călărași – Vălenii de Munte(cazare pensiune)

Ziua 6:(miercuri) Mic dejun. Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului de la Sinaia – Mănăstirea Înălțarea Sfintei Cruci de la Caraiman – Cluj-Napoca.                    

                                                  Preţ: 685 lei

Supliment la CAMERĂ SINGLE 5 nopți de cazare 270 lei/persoană

Notă: Pentru intrarea pe teritoriul Bulgariei este OBLIGATORIU să avem CARTEA de IDENTITATE(NU se acceptă buletinele vechi) sau PAȘAPORT.

Agenția nu se obligă să găsească partaj la cazare pentru persoanele care vor călători singure. Acestea își vor găsi persoană cu care să stea în cameră, vor plăti cameră în regim Single sau vor sta trei persoane în cameră).

*Aşezarea în autocar se va face de la a doua banchetă în ordinea înscrierii în lista oficială ca urmare a rezervării locului prin achitarea avansului de 200 lei de persoană.

Preţul include:

  • Transport cu AUTOCAR de 50 locuri
  • 2 cazări la pensiune și 3 cazări la hoteluri cu 5 mic dejunuri(2 sau 3 persoane în cameră)
  • Ghidaj şi asistenţă religioasă:

Prețul nu include:

 – cele 2 treceri cu bacul (aproximativ 30 lei de persoană)

– croaziera în Delta Dunării aproximativ 95 lei/persoană cu masa de prânz.

 – vizită la castelul Reginei Maria din Bulgaria – Balcic 14 leva(30 lei de persoană)

Pin It on Pinterest

Share This