mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

Pentru intrarea pe teritoriul Bulgariei este OBLIGATORIU să avem CARTEA de IDENTITATE sau PAȘAPORT.

Avans la înscriere 200 lei de persoană. Plata finală 19 aprilie 2019.

Ziua 1:(miercuri) Cluj-Napoca(Plecarea la ora 06.00 dimineața de la SALA SPORTURILOR HORIA DEMIAN). Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului de la Recea – Mănăstirea Sf. Dimitrie de la Sighișoara  – Mănăstirea Sfântul Ierarh Nicolae de la Cheia(1770) – Mănăstirea Sfântul Ierarh Nicolae Suzana – Vălenii de Munte(cazare pensiune).

Ziua 2:(joi) Mic dejun. Buzău(Catedrala episcopală nouă și veche, muzeul episcopiei) – Brăila(biserica grecească) –Trecerea cu Bacul la Smârdan – Măcin  – Mănăstirea Pogorârea Sfântului Duh – Cocoș(1679) – Basilica Paleocreștină de la Niculițel – Mănăstirea Saon – Mănăstirea Celic Dere – Tulcea(cazare hotel);

Ziua 3:(vineri) Mic dejun.Tulcea(Acvariul) – croazieră în Delta Dunării(110 lei/persoană – aprox. 4 – 5 ore cu masa de prânz inclusă) – Constanța(cazare hotel)

Ziua 4:(sâmbătă) Mic dejun. Mănăstirea Sfânta Maria Techirghiol – Trecem în Bulgaria – vizită la Castelul Reginei Maria de la BALCIChttp://www.balcic.net/castelul.html ( Între 1913 și 1940, Balcic aparținea de Regatul României împreună cu restul Dobrogei de Sud. În 1940, Cadrilaterul (inclusiv Balcicul) a trecut la bulgari. Construcția a fost ridicată din ordinul Reginei Maria și era reședința de vară și, în același timp, locul preferat al acesteia. Grădina botanică de la castel este unică în centrul și în estul Europei datorită colecției impresionante de cactuși– cazare Constanța(hotel)

Ziua 5:(duminică) Mic dejun. Monumentul Triumfal de la Adamclisi(a fost construit în jurul anului 109, cam în aceeași perioadă cu Columna lui Traian din Forumul de la Roma, monumentul a fost descoperit de Grigore Tocilescu în anul 1882 și a fost reconstituit în anul 1977. Are 39 m înaltime și un diametru al bazei de 38 m) – Mănăstirea și Peștera Sfântului Apostol Andrei – Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul LIPNIȚA – Mănăstirea Dervent – trecerea cu bacul la Călărași – Vălenii de Munte(cazare pensiune)

Ziua 6:(luni) Mic dejun. Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului de la Sinaia – Mănăstirea Înălțarea Sfintei Cruci de la Caraiman – Cluj-Napoca.                    

                                                  Preţ: 695 lei

Supliment la CAMERĂ SINGLE 5 nopți de cazare 295 lei/persoană

Pentru intrarea pe teritoriul Bulgariei este OBLIGATORIU să avem CARTEA de IDENTITATE sau PASAPORT.

Preţul include:

  • Transport cu AUTOCAR 50 locuri
  • două cazări la pensiune și 3 cazări la hotel
  •  5 mic dejunuri
  • Ghidaj şi asistenţă religioasă:

Prețul nu include:

 – cele 2 treceri  cu bacul (aproximativ 30 lei de persoană)

– croaziera în Delta Dunării 110 lei/persoană cu masa de prânz.

 – vizită la castelul Reginei Maria din Bulgaria – Balcic 15 leva(37,5 lei de persoană)

 – Basilica Paleocreștină de la Niculițel aproximativ 10 lei de persoană

Acvariul din Tulcea 20 lei de persoană adulți, 10 lei pensionarii cu cupon de pensie

 –  Monumentul Triumfal de la Adamclisi aproximativ 10 lei de persoană

Pin It on Pinterest

Share This