mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

 

Avans la înscriere 250 ron de persoană. 

Ziua 1:(vineri) Cluj-Napoca(Plecarea la ora 06.30 dimineața de la SALA SPORTURILOR HORIA DEMIAN). Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului de la Recea – Mănăstirea Sf. Dimitrie de la Sighișoara  – Mănăstirea Sfântul Ierarh Nicolae de la Cheia(1770) – Mănăstirea Sfântul Ierarh Nicolae Suzana – Vălenii de Munte(cazare pensiune).

Ziua 2:(sâmbătă) Mic dejun. Buzău(Catedrala episcopală nouă și veche) – Brăila(biserica grecească – se restaurează nu știm dacă se poate intra) –Trecerea cu Bacul la Smârdan – Măcin  – Mănăstirea Pogorârea Sfântului Duh – Cocoș(1679) – Basilica Paleocreștină de la Niculițel – Mănăstirea Saon – Mănăstirea Celic Dere – Tulcea(cazare hotel);

Ziua 3:(duminică) Mic dejun.Tulcea(Acvariul) – croazieră în Delta Dunării(110 lei/persoană – aprox. 4 – 5 ore cu masa de prânz inclusă)Stațiunea Eforie Nord(cazare hotel)

Ziua 4:(luni) Mic dejun. Mănăstirea Sfânta Maria Techirghiol Stațiunea Eforie Nord(cazare hotel)

Ziua 5:(marți) Mic dejun. Monumentul Triumfal de la Adamclisi(a fost construit în jurul anului 109, cam în aceeași perioadă cu Columna lui Traian din Forumul de la Roma, monumentul a fost descoperit de Grigore Tocilescu în anul 1882 și a fost reconstituit în anul 1977. Are 39 m înaltime și un diametru al bazei de 38 m) – Mănăstirea și Peștera Sfântului Apostol Andrei – Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul LIPNIȚA – Mănăstirea Dervent – trecerea cu bacul la Călărași – Mănăstirea Caraiman(cazare)

Ziua 6:(miercuri 8 septembrie Sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului)  – Participare la Sfânta Liturghie la Mănăstirea Caraiman(masa de prânz) – Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului de la Sinaia – Cluj-Napoca.                    

                                                Preţ: 850 RON/persoană

Supliment la CAMERĂ SINGLE 5 nopți de cazare 325 lei/persoană

Notă:

Agenția nu se obligă să găsească partaj la cazare pentru persoanele care vor călători singure. Acestea își vor găsi persoană cu care să stea în cameră, vor plăti cameră în regim Single sau vor sta trei persoane în cameră.

*Urcarea și aşezarea în autocar se va face de la a doua banchetă în ordinea înscrierii în lista oficială ca urmare a rezervării locului prin achitarea avansului de 250 ron de persoană, locurile nu se nominalizează.

NOTĂ: Conform OUG nr. 8/2009, Art. 7 aliniat 3: Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei fapta unității afiliate de a da rest în bani la tichetul de vacanță.

Preţul include:

  • Transport cu AUTOCAR 50 locuri
  • 5 nopți de cazare
  •  4 mic dejunuri și un prânz
  • Ghidaj şi asistenţă religioasă: 

Prețul nu include:

 – cele 2 treceri  cu bacul (aproximativ 30 lei de persoană)

– croaziera în Delta Dunării 110 lei/persoană cu masa de prânz.

 – Basilica Paleocreștină de la Niculițel aproximativ 10 lei de persoană

Acvariul din Tulcea 20 lei de persoană adulți, 10 lei pensionarii cu cupon de pensie

 –  Monumentul Triumfal de la Adamclisi aproximativ 10 lei de persoană

Pin It on Pinterest

Share This