mobil: 0723.583.822; tel: 0264.431.020 pelerinaje@mitropolia-clujului.ro

Pentru intrarea pe teritoriul Bulgariei este OBLIGATORIU să avem CARTEA de IDENTITATE sau PAȘAPORT.

Avans la înscriere 500 ron de persoană.

Ziua 1:(luni) Cluj-Napoca(Plecarea la ora 06.30 dimineața de la SALA SPORTURILOR HORIA DEMIAN). Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului de la Recea – Mănăstirea Sf. Dimitrie de la Sighișoara  – Mănăstirea Sf. Gheorghe de la Bunești  – Mănăstirea Caraiman(cazare) 

Ziua 2:(marți) Mic dejun. Buzău(Catedrala episcopală nouă și veche) – Brăila(biserica grecească – se restaurează nu știm dacă se poate intra) –Trecerea cu Bacul la Smârdan – Măcin  – Mănăstirea Pogorârea Sfântului Duh – Cocoș(1679) – Basilica Paleocreștină de la Niculițel – Mănăstirea Saon – Mănăstirea Celic Dere – Tulcea(cazare hotel);

Ziua 3:(miercuri) Mic dejun.Tulcea(Acvariul) – croazieră în Delta Dunării( 140 ron/persoană – aprox. 4 – 5 ore cu masa de prânz inclusă)Stațiunea Eforie Nord(cazare hotel, 5 minute pe jos până la plajă)

Ziua 4:(joi) Mic dejun. Mănăstirea Sfânta Maria de la Techirghioltrecem în Bulgariavizită la Castelul Reginei Maria de la BALCIC(Bulgaria)Stațiunea Eforie Nord(cazare hotel,  5 minute pe jos până la plajă)

Ziua 5:(vineri) Mic dejun. Monumentul Triumfal de la Adamclisi(a fost construit în jurul anului 109, cam în aceeași perioadă cu Columna lui Traian din Forumul de la Roma, monumentul a fost descoperit de Grigore Tocilescu în anul 1882 și a fost reconstituit în anul 1977. Are 39 m înaltime și un diametru al bazei de 38 m) – Mănăstirea și Peștera Sfântului Apostol Andrei – Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul LIPNIȚA – Mănăstirea Dervent – trecerea cu bacul la Călărași – Mănăstirea Caraiman(cazare)

Ziua 6:(sâmbătă) Mic dejun – Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului de la Sinaia – Cluj-Napoca.                                                             

Preţ:  1200 RON/persoană

Notă:

Agenția nu se obligă să găsească partaj la cazare pentru persoanele care vor călători singure. Acestea își vor găsi persoană cu care să stea în cameră sau vor sta trei persoane în cameră.

*Urcarea și aşezarea în autocar se va face de la a doua banchetă în ordinea înscrierii în lista oficială ca urmare a rezervării locului prin achitarea avansului de 500 ron de persoană, locurile nu se nominalizează.

NOTĂ: Conform OUG nr. 8/2009, Art. 7 aliniat 3: Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei fapta unității afiliate de a da rest în bani la tichetul de vacanță.

Preţul include:

  • Transport cu autocar 50 locuri
  • 5 nopți de cazare
  • 5 mic dejunuri
  • Ghidaj şi asistenţă religioasă: PR. RĂDUȚ TACIU ILIE

Prețul nu include:

  • Castelul Reginei Maria de la Balcic(Bulgaria) – 30 leva(80 ron/persoană)

 – cele 2 treceri cu bacul (aproximativ 50 ron de persoană)

– croaziera în Delta Dunării 140 ron/persoană cu masa de prânz.

Basilica Paleocreștină de la Niculițel aproximativ 10 ron de persoană

Acvariul din Tulcea 20 ron de persoană adulți, 10 lei pensionarii cu cupon de pensie

 –  Monumentul Triumfal de la Adamclisi aproximativ 10 ron de persoană

Începând cu sezonul 2022, se achită TAXA PROMOVARE TURISTICĂ conform Hotărâre 325/17.12.2021, beneficiar PRIMARIA EFORIE, 3 lei/persoană/noapte, taxa se achită la receptie, în momentul cazării. Sunt scutiți copiii cu vârsta sub 14 ani neîmpliniți la data cazării și persoanele cu handicap, grad 1.

Pin It on Pinterest

Share This